Telefon: +372 627 6100 E-post : ekja@ekja.ee

Uudis

25
sept.

FudLoop aitab päästa kontorites ülejäävat toitu

FudLoop sai alguse märtsis 2021 ning alates sellest ajast on nad päästnud ligi 85 tonni toitu ning jaganud selle abivajajatele. Tarmo Seliste, FudLoop asutaja ja tegevjuht, tutvustab, kuidas saavad kontorid nendega koostööd teha või kuidas toetada.

Mis on Fudloop ja millega tegeleb?

FudLoop päästab toitu ära viskamisest ja suunab seda läbi toidujagamiskappide tarbimiseks inimestele. Teeme koostööd kohvikute, hulgimüüjate, jaekettide, ürituskorraldajatega ja kõikide organisatsioonidega, kelle tegevuses tekib parim enne või “kõlblik kuni” toitu, mida saab päästa ära viskamisest ja inimestele ümber jagada.

Kuidas saaksid kontorid seoses ülejääva toiduga FudLoopiga koostööd teha?

Kui teie kontoris jääb üle toitu, mida te ei taha ära visata, siis kirjutage meile e-postil info@fudloop.ee või helistage telefonil 5565 4193. Tegutseme hetkel Tallinnas (3 toidujagamise kappi) ja Pärnus (1 toidujagamise kapp), aga meie võrgustik on üle-Eestiline ja siiamaani oleme suutnud päästa toitu igalt poolt, kust seda on vaja teha olnud.

Kas FudLoopi saab ka toetada, et võimestada teie tööd?

Otsime oma meeskonda vabatahtlikke, kes tahaksid panustada toidu raiskamise vähendamisse maailmas. Otsime inimesi, kes aitaksid meil päästa toitu poodidest ja kohvikutest, aga ka inimesi, kellel on olemas töökogemus jaekaubanduse vallas ja kes saaksid aidata meid partnerite ringi laiendamisel. Lisainfo info@fudloop.ee või www.fudloop.ee  

FudLoop aitab päästa toitu.

Pilt: FudLoopi vabatahtlikud toidujagamise kapi juures

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Liitu Rohelise Kontori uudiskirjaga!

 

Vali list

Oled listiga liitunud. Aitäh!