12
okt.
20. oktoobril 2021 kell 10:00 – 12:00 veebikeskkonnas
Hollandi Saatkond Eestis koostöös Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse ja Wageningeni Ülikooliga pakuvad Eesti ettevõtjatele ja teisi huvitatud osapooltele võimalust tutvuda toidu annetamise ja toidujäätmete vältimise lahendustega Eestis. Seminaril antakse muu hulgas ülevaade Hollandi riigi poolt toetatud projekti „Ringse toidusüsteemi audit ettevõtetes“ tulemustest. Seminar on osa toidujäätmete vältimise ja vähendamise seminaride sarjast, millega toetatakse riikliku toidujäätmete tekke vältimise kava elluviimist.
Registreeru üritusele siin: https://forms.gle/KG1sKAJKiGG4fBaw6
Kõigile registreerunutele saadetakse ürituse päeval veebilink seminarikeskkonnale ligipääsemiseks. Kogutud andmed kasutatakse ainult üritusega seotud informatsiooni edastamiseks ning muul moel ei töödelda.
Üritus viiakse läbi eesti ja inglise keeles, inglise keelseid ettekandeid eesti keelde ei tõlgita.
Veebiseminari kava:
10:00 – 10:05 | Sissejuhatus |
10:05 – 10:15 | Ülevaade kaubandussektori toidujäätmete tekkest Eestis. Evelin Piirsalu PhD, vanemekspert, SEI Tallinn |
10:15 – 10:30 | Uued võimalused ja näited toiduannetamise edendamiseks – Toidupank |
10:30 – 10:45 | Toidujäätmete vähendamise tegevused Rimis – Katrin Bats |
10:45 – 11:00 | Toidujäätmete vähendamise tegevused Coopis – esineja selgub |
11:00 – 11:10 | Toidujäätmete vähendamise lahenduse tutvustus – Fudloop |
11:10 – 11:30 | Ülevaade toidupäästmise projekti tulemustest, Melanie Kok, Wageningeni Ülikooli esindaja (ettekanne on inglise keeles) |
11:30 – 11:40 | Tootmisjääkide väärindamise kogemused Eesti käsitöösiidri näitel – Siidrikoda OÜ esindaja |
11:40 – 12:00 | Arutelu |
Ürituse korraldajad: Hollandi Saatkond Eestis, SEI Tallinn, Wageningeni Ülikooli